ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
εντός Αττικής & για πάνω από 30 € στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ εντός Αττικής & για πάνω από 30 € στην υπόλοιπη Ελλάδα

Εναλλαγή Πλοήγησης
2107799305
Cart
.

Γλώσσα

Επιστροφές

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, στην περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή δεν είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί, θα διαχειριστούμε την επιστροφή σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Τι πρέπει να γνωρίζετε; Διαβάστε παρακάτω τους Όρους Επιστροφών.

• Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

• Για λόγους υγιεινής τα μαγιό, τα εσώρουχα και τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.

Τα προϊόντα της κατηγορίας "50% OFF" αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

• Εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail στο [email protected]. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.  Μπορείτε φυσικά να κάνετε χρήση της υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής, σύμφωνα με την οποία αφού επιλέξετε ένα ή περισσότερα νέα προϊόντα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, μας ενημερώνετε, σας αποστέλλουμε τα νέα προϊόντα και παραδίδετε το προηγούμενο προϊόν απευθείας στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κοστος αυτής της υπηρεσίας είναι 5,00 €.

• Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

• Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Prettylitlesecrets.gr, Κονίτσης 4, Ζωγράφου Τ.Κ 15773 σε ώρες γραφείου.

• Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο απο τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε άμεσα και σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρις καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

• Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. 

Ακύρωση Παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-7799305. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.