ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 50 €

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50 €

Εναλλαγή Πλοήγησης
2107799305
Cart

Γλώσσα

Επιστροφές

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, στην περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή δεν είναι έτσι όπως το έχετε φανταστεί, θα διαχειριστούμε την επιστροφή σας όσο το δυνατόν καλύτερα! Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του.

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Διαβάστε παρακάτω τους Όρους Επιστροφών:

• Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

• Για λόγους υγιεινής τα μαγιό, τα αξεσουάρ μαλλιών (scrunchies-στέκες) και τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.

Τα προϊόντα της κατηγορίας "50% OFF" αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

• Εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου (210-7799305) είτε μέσω e-mail στο [email protected]. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.  Μπορείτε φυσικά να κάνετε χρήση της υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής, σύμφωνα με την οποία αφού επιλέξετε ένα ή περισσότερα νέα προϊόντα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, μας ενημερώνετε, σας αποστέλλουμε τα νέα προϊόντα και παραδίδετε το προηγούμενο προϊόν απευθείας στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κοστος αυτής της υπηρεσίας είναι 5,00 €.

• Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

• Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Prettylitlesecrets.gr, Κονίτσης 4, Ζωγράφου Τ.Κ 15773 σε ώρες καταστημάτων.

• Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο απο τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε άμεσα και σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρις καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-7799305. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

Επιστροφή Χρημάτων - Υπαναχώρηση

Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε υπαναχώρηση από τη σύμβαση πώλησης (με επιστροφή χρημάτων), έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης και να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, υπό την κάτωθι διαδικασία και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που το ηλεκτρονικό κατάστημά μας προϋποθέτει:

• Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 210-7799305 ( Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.00-15.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00-14.30 & 17.00-21.00),είτε μέσω email στο [email protected] εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν.

• Με την άσκηση της υπαναχώρησής σας οφείλετε να απόστείλετε το προιόν άμεσα και το αργότερο εντός 5 ημερολογιακών ημερών προς PLS e-shop – Κονίτσης 4 Γουδί ΤΚ 15773. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, χωρίς φθορές, σκισίματα ή αλλοιώσεις. Επίσης, για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από το εκδοθέν παραστατικό αγοράς του. 

• Τα προϊόντα αποστέλλονται μόνο με Γενική ταχυδρομική είτε καλώντας στο τοπικό κατάστημα είτε παραδίδοντας το πακέτο στο τοπικό κατάστημα και αναφέρετε πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Κατά την παραλαβή θα αφαιρεθει το ποσό των 5€ από το καθαρό ποσό του συνόλου των προϊόντων που θα επιστραφεί.

• Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω, δεν θα παραλαμβάνουμε τα προϊόντα και θα τα αποστέλλουμε πίσω σε εσάς με χρέωση παραλήπτη.

• Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα προβούμε σε επιστροφή των χρημάτων που μας έχετε καταβάλει (αξία προιόντος), δεν επιστρέφονται κόστη παράδοσης (μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής). Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων, χρησιμοποιώντας τραπεζικές καταθέσεις μέσω της Τράπεζας Πειραιώς ή Alpha Bank. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ιδιας τραπεζας δεν υπαρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί απο άλλη τράπεζα τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκκατέρωθεν επιβάρυνση για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημα μας.  

• Για λόγους υγιεινής τα μαγιό, τα αξεσουάρ μαλλιών (scrunchies-στέκες) και τα σκουλαρίκια ΔΕΝ επιστρέφονται και ΔΕΝ αλλάζονται. Τα προϊόντα της κατηγορίας "50% OFF" δεν υπάγωνται στην διαδικασια της επιστροφής χρημάτων παρά μόνο αλλάζονται με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας .

• Η Εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων, μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα και προβεί σε ποιοτικό έλεγχο ότι βρίσκονατι στην αρχική τους κατάσταση.

• Η κατά τα ως άνω Υπαναχώρηση δεν αφορά σε αποδεδειγμένα ελαττωματικά προϊόντα.