ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αγορές άνω των 50 €

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50 €

Εναλλαγή Πλοήγησης
2107799305
Cart

Γλώσσα

'Οροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Prettylittlesecrets. gr. Ο παρών ιστότοπος αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΝΙΚΗ» (Α.Φ.Μ. 140230626, Δ.Ο.Υ. ΙΒ Αθηνών, Αρ. ΓΕΜΗ 153994903000) και διακριτικό τίτλο «Prettylittlesecrets.gr» που εδρεύει στην Ελλάδα. Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες και χρήστες του Prettylittlesecrets.gr. Κάθε είσοδος, περιήγηση και συναλλαγή σας με το Prettylittlesecrets.grσας καθιστά επισκέπτη ή/και πελάτη του. Πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας εντός του Prettylittlesecrets.gr, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και ότι τους αποδέχεσθε καθώς οποιαδήποτε χρήση ή/και συναλλαγή σας μέσω του Prettylittlesecrets.gr συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας αυτών των Όρων.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Prettylittlesecrets.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του ιστοχώρου και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως εκάστοτε ισχύουν.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρούνται από την Prettylittlesecrets.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών της εταιρείας, την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Prettylittlesecrets.gr διατηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά τηρώντας τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με αποκλειστικό σκοπό τη λειτουργία του Prettylittlesecrets.gr και την παροχή των επιμέρους υπηρεσιών που έχετε ζητήσει σύμφωνα με τα κατωτέρω.

Τα δεδομένα που μας παρέχετε συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ποια δεδομένα σας συλλέγουμε, με ποιό τρόπο και για ποιούς σκοπούς

Κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα Prettylittlesecrets, συλλέγονται μέσω Google Analytics ανώνυμα δεδομένα για την πλοήγησή σας στις σελίδες, τεχνικές πληροφορίες για την συσκευή με την οποία εισέρχεστε, πληροφορίες που αφορούν τη γλώσσα που μιλάτε ή την χώρα από την οποία επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, τις ιστοσελίδες που σας οδήγησαν σε εμάς και άλλα στατιστικά στοιχεία τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα αυτά δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση σας, παραμένετε ανώνυμοι για εμάς, δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους και δεν τα χρησιμοποιούμε για διαφημιστικούς σκοπούς μέσω Google adwords ή άλλων Google Analytics Advertising Features.

Επίσης, στην ιστοσελίδα μας είναι εγκατεστημένο το Facebook pixel, το οποίο ταυτοποιεί τους επισκέπτες με πιθανούς λογαριασμούς στην ιστοσελίδα του Facebook και χρησιμοποιείται για διαφήμιση των προϊόντων μας στο Facebook. Τα δεδομένα αυτά δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση σας, παραμένετε ανώνυμοι για εμάς, γνωστοποιούνται στο Facebook και δεν μοιράζονται με άλλες εταιρείες.

Το Google Analytics και το Facebook pixel είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία από την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών καταστημάτων παγκοσμίως και ανήκουν στις εταιρείες Google και Facebook αντίστοιχα, που είναι συμμορφωμένες που τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε εσείς, αν και η πλοήγηση στο Prettylittlesecrets.gr είναι εφικτή και χωρίς την αποκάλυψη περαιτέρω στοιχείων σας που σας ταυτοποιούν σαν άτομο προς εμάς, θα σας ζητηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την πραγματοποίηση παραγγελίας/συναλλαγής, όπως αναγράφονται παρακάτω. Ανήλικοι επισκέπτες του καταστήματος δύναται να έχουν πρόσβαση σε αυτό και τις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα εξής προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε: όνομα, επώνυμο και email.

Αν θελήσετε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία είτε μέσω λογαριασμού είτε χωρίς λογαριασμό (σαν απλός επισκέπτης) διατηρούμε τα εξής προσωπικά σας στοιχεία: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση email, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, χώρα, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και την εξυπηρέτησή σας στα πλαίσια της αποστολής της παραγγελίας σας. Δεν μοιραζόμαστε με τρίτους αυτά τα στοιχεία και δεν τα χρησιμοποιούμε για διαφημιστικούς σκοπούς.

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού σας, αν επιλέξετε να αγοράσετε ηλεκτρονικά κάποιο προϊόν. Η πληρωμή πραγματοποιείται σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον.

Αν ενεργοποιήσετε την επιλογή “Εγγραφείτε στο Δελτίο Νέων/ Newsletter”, θα λαμβάνεται ενημερωτικά emails με προσφορές, εκπτώσεις, κουπόνια, νέες παραλαβές και συμβουλές μόδας. Στην περίπτωση που επιλέγετε να δέχεστε το Δελτίο Νέων μας, χρησιμοποιούμε το εργαλείο Mailchimp το οποίο είναι συμμορφωμένο με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων για την αποστολή των emails και τη συλλογή στατιστικών διάδρασης με το εκάστοτε Δελτίο Νέων. Τα emails μας διατηρούν πάντα διαθέσιμη την επιλογή απεγγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε πλήρη διαγραφή όλων των δεδομένων που έχουν συλλεχθεί από εμάς για εσάς, στέλνοντάς μας γραπτώς το αίτημά σας στη διεύθυνση [email protected] από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει.

Αναλυτικότερα, διατηρείτε τα εξής δικαιώματα:
- Δικαίωμα ενημέρωσης: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
- Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας.
- Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, μετά από σχετικό αίτημά σας
- Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Το Prettylittlesecrets.gr επιτρέπει στους πελάτες που έχουν παράσχει τα προσωπικά τους δεδομένα μέσω της δημιουργίας λογαριασμού, να έχουν πρόσβαση στο αρχείο όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και σε αυτό. Οι πελάτες που τηρούν λογαριασμό στον ιστότοπό μας μπορούν να προβούν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει, μετά τη σύνδεσή τους στο λογαριασμό τους στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.prettylittlesecrets.gr/customer/account/ πατώντας "Επεξεργασία" στα αντίστοιχα πεδία ή μετά από αίτημα προς εμάς.

Σε περίπτωση που κάνουμε σημαντικές αλλαγές στους κανόνες που διέπουν αυτή την ιστοσελίδα ή τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα, θα προσθέσουμε σε αυτή μια εμφανή ειδοποίηση. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μετά την ανάρτηση αλλαγών στην Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης, σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές αυτές. Σας συνιστούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα και να ενημερώνεστε. Αυτές οι πολιτικές ισχύουν για όλους όσοι χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα παγκοσμίως.